Om oss

HAK Entreprenør AS er en profesjonell betongentreprenør, etablert i 2012. Vi er eid av Ole Heggeli og Ole Johan Aas med hovedkontor i Havneveien 30, 9515 Alta. Våre eiere har lang erfaring fra bransjen både som prosjekterende, utførende samt byggesaksbehandling.

Vi utfører bruer, kaier, damanlegg samt større betongkonstruksjoner i hele landet. Vi får gode tilbakemeldinger fra kunder når det gjelder kvalitet på arbeidet. Ett av våre anlegg har også vært nominert til årets anlegg i Norge. Vår største kunde er Statens Vegvesen, men vi tar også oppdrag fra andre, kommuner, private etc.

Vi skaper lønnsomme og sikre arbeidsplasser ved å levere prosjekter til rett kvalitet, til rett tid og som gjerne overgår våre kunders forventninger. Vi føler vi har stor tillit hos kunder og i markedet generelt. Vi har vært ISO sertifisert innenfor kvalitet og ytre miljø siden april 2020, og jobber med å bli sertifisert ISO 45001Arbeidsmiljø i løpet av høsten 2022.

Vårt firma har en nullvisjon når det gjelder sikkerhet på arbeidsplassen. Vi skal unngå skader på mennesker, miljø og materiell i hele organisasjonen. Legge til rette for trygt og helsefremmende arbeid. Alle våre medarbeider tar ansvar og viser engasjement i sikkerhetsarbeidet. Vi vil legge til rette for at alle som kommer på jobb også skal dra hel hjem igjen etter endt arbeidsdag.

Vi arbeider langsiktig og forebyggende for å gjøre vårt avtrykk på miljøet minst mulig. I samarbeid med kundene våre utvikler vi miljøplaner for de enkelte prosjektene samtidig som at vi i administrasjonen søker å redusere våre miljøprestasjoner i hele organisasjonen.

Vi har et godt samarbeid med vår bransjeorganisasjon NESO og Tekna med kompetanseheving av våre arbeidere, og vi er godkjent lærebedrift innenfor betongfaget.

Vi har fokus på å oppfylle krav fra kunder og samfunn og vi jobber hele tiden med å forbedre vårt styringssystem og virksomhet gjennom utvikling, kompetanseheving og systematiske erfaringsoverføring. Dette vil sørge for at vi forbedrer oss hele tiden.

Avisinnlegg