Ledige stillinger

Ledige stillinger


Vi i HAK Entreprenør søker alltid etter dyktige arbeidsfolk som ønsker å være en del av vårt team. Vi er nå på utkikk etter flere ansatte til våre stillinger som Bas, Betongfagarbeider, Hjelpearbeider og lærlinger.

Bas: Vi søker en erfaren Bas som kan ta ansvar for planlegging og ledelse av våre byggeprosjekter. Som Bas hos oss vil du ha en sentral rolle i prosjektene våre og vil være ansvarlig for å koordinere arbeidet mellom ulike faggrupper og entreprenører. Du bør ha god teknisk forståelse, være en god leder og kunne samarbeide godt med andre.

Betongfagarbeider: Vi søker en dyktig Betongfagarbeider som har erfaring med støping og arbeid med betong. Som Betongfagarbeider hos oss vil du ha ansvar for å utføre betongarbeid på våre prosjekter, og du bør derfor ha god teknisk kunnskap og være nøyaktig i arbeidet ditt.

Hjelpearbeider: Vi søker en hjelpearbeider som kan assistere våre fagfolk på byggeplassene. Som hjelpearbeider hos oss vil du få muligheten til å lære mye om bygg- og anleggsbransjen, og du vil jobbe tett med erfarne fagfolk. Du bør være flink til å samarbeide og ha god arbeidsmoral.

Lærling: Vi søker lærlinger som ønsker å lære mer om bygg- og anleggsbransjen. Som lærling hos oss vil du få opplæring i faget og vil jobbe tett med erfarne fagfolk. Du bør være motivert for å lære og ha god arbeidsmoral.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter for våre ansatte. Hvis du ønsker å bli en del av vårt team, ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

Send e mail til :  post@hakas.no